Zoeken

Nu online

Profielfoto van Sunnytal Profielfoto van Elenaar Profielfoto van Anne-uit Profielfoto van Nadineenzaam Profielfoto van MissCee66 Profielfoto van Balloonmom

NamasteS (49)

Lid sinds: 26-04-2016

De liefde is harstikke leuk maar al dat serieuze gedoe hoeft voor mij eigenlijk niet meer zo. Liever heb ik gewoon iemand waar ik veel lol mee kan beleven.


Patje75 (42)

Lid sinds: 25-04-2016

Ik ben een leuke sociale dame, zachtaardig maar heb ook zeker een hele pittige kant. Waar ik nu niet over zal uitwijden. Ik zoek gewoon een leuke minnaar, puur omdat thuis mijn vuurtje niet meer word geblust. Zou dat jou wel lukken? Vertel mij dan eens hoe. X-jes


lentefrisss (45)

Lid sinds: 05-04-2016

Val ik hier wel op tussen al die mooie jonge meiden? (ik ben niet onzeker hoor) volgens mij ben ik best wel sexy, en ik weet wat ik in huis heb. Een paar mooie ronde billen in ieder geval die lekker gevoelig zijn. Wanna play?


loveaddict (52)

Lid sinds: 26-04-2016

Ik ben een ruimdenkende vrouw, en ik voel me eigenlijk veel jonger dan mijn eigenlijke leeftijd. Ik zou het heel erg spannend vinden om hier iemand te leren kennen puur en alleen voor de erotiek. Ik hoef geen relatie met je, maar af en toe eens lekker uit onze bol gaan in de slaapkamer. Ik zou ook graag eens rollenspellen willen uitproberen, dat lijkt me ook heel erg spannend. Heb je al zin?


Burlesquelover (48)

Lid sinds: 28-03-2017

Burlesque is mijn grootste hobby, en daar wil ik het liefst elke dag ook iets mee doen. Het wind me op en het maakt mij erg geil maar daarna wil ik echt nog meer gaan doen. Na het dansen en uitdagen mag het ook wel eens knallend geil eindigen.


JoJo_Ella (42)

Lid sinds: 28-04-2016

Ah, altijd wel te vinden om eens lekker gek te doen, uit de bocht te vliegen en natuurlijk ook van de grond te gaan ;) Meer dan seks heb ik op dit moment (nog) niet nodig maar zeg nooit nooit. Wie weet groeit er ook wel iets moois tussen ons.


JufYvonne (36)

Lid sinds: 26-04-2016

Ik heb een LAT relatie, wat op zich heel goed loopt. Maar zeg nu zelf, 12 keer per jaar seks, is voor een vrouw als ik toch niet genoeg? Ja het is mijn vakantieliefde, en ik heb beloofd hem trouw te blijven, maar hoe ouder ik word, zie ik ook dat dit gewoon uitzichtloos is. Ik kan niet alleen die weekenden dat hij eens komt, afwachten. Ik wil gewoon net als elke andere gezonde vrouw minstens 3 keer per week seks. Gewoon lekkere seks, teder, maar ook wel kinky. Ik hou van verschillende standjes, waarbij ik jouw pik diep in mij voel glijden, en jouw handen, die mij overal aanraken, zodat ik in vuur en vlam sta!


BarbB2017 (49)

Lid sinds: 28-03-2017

Super nieuwsgierig naar wat ik hier ga vinden. Ik ben een hele gewone gescheiden vrouw die wel weer eens wat aandacht kan gebruiken. Ik heb geen specifieke wensen of voorkeuren maar ben wel echt verschrikkelijk toe aan wat genot.


Whattodo1978 (38)

Lid sinds: 26-04-2016

Ik ben een leuke getrouwde vrouw die een leuke baan heeft in een echte mannenwereld. Ik werk namelijk bij een takelbedrijf. Maar nu even ter zake. Mijn man doet hel erg veel werken en zit regelmatig in het buitenland. Dat heb je als je bedrijfsleider bent van een internationaal bedrijf. Maar ik kom daardoor wel wat te kort. Dus in goed overleg hebben we besloten om elkaar een beetje vrij te houden. Dus als je het niet erg vind dat ik een relatie heb en als je het ziet zitten met mij, laat het dan snel weten.


MajaVanL (37)

Lid sinds: 27-04-2016

Volgens mij heeft iedereen een fantasie. Ook ik heb die uiteraard maar ik vind wel dat een fantasie er is om het een keer waar te maken. Geen idee kan te gek zijn toch? Ik wil weleens kijken hoe wij die fantasie samen waar kunnen gaan maken.


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits