Zoeken

Nu online

Profielfoto van Wilpik Profielfoto van Chihuahua

Maartjeopni2017 (56)

Lid sinds: 22-06-2017

Dag leuke mannen, ik denk ik waag hier eens een kansje op iets leuks/spannends. Ik zit in een oersaaie relatie en dat is al jaren zo, we doen niets leuks meer samen en van spannende dingen komt al helemaal niets meer, je begrijpt dus wel waarom ik hier ben.


Ukkiepukkie (40)

Lid sinds: 05-01-2015

Durf je me een berichtje te sturen of blijf je naar mijn foto's staren? Ik bijt niet hoor.


SoapFan (40)

Lid sinds: 02-07-2014 Warmond

Ja maar echt he. Dat is geen verwijzing naar de foto hoor. Hoewel ik dat juist wel grappig vond haha. Ik ben echt een fan van soap-series. GTST, The Bold and the beautiful,en ik kijk ook graag naar reality shows zoals de Pfaff's ebn Barbie'r bruiloft.


mandy007 (40)

Lid sinds: 06-08-2014 Hoogstraten

even snel gekeken hier en toch wel nieuwsgierig heb al heel wat leuke mannen gezien


Apoline1 (58)

Lid sinds: 03-06-2014 Nieuwenhove

Ik heb een behoorlijk wild leven achter de rug, veel gezien en veel gedaan. Meer in de kroeg dan thuis en altijd onderweg. Maar daar is verandering in gekomen, sinds mijn eerste boek een groot succes is geworden, ondertussen in mijn tweede boek ook al klaar. Ik ben nu wat rustiger geworden ;( maar zeker niet saai, en toe aan wat meer warmte in mijn leven en dan doel ik op de warmte van een man.


Helderheid (39)

Lid sinds: 28-10-2015

Alles in het leven heeft zijn voor en zijn nadelen, en dat is ook in de liefde., Maar ik zou er zoveel voor geven om die heerlijke vlinders weer in mijn buik te mogen voelen, echt te mogen genieten van mijn partner en dingen voor hem te doen die hem goed doen voelen.


InFashion (53)

Lid sinds: 22-08-2014

Een drukke dame zouden mijn vriendinnen zeggen. En mijn collega's vinden het ook niet erg maar ik ren dubbel zo veel. Als ik iets doe ga ik er ook voor. En geef ik mezelf helemaal en dat is ook de bedoeling in mijn leven. Ik ga er vol in. En daarom zoek ik iemand die er ook gewoon zin in hebt om wat leuks met mij te gaan doen. Wat er gebeurt als we dat gedaan hebben word wel bepalend. Je weet dan gelijk of het klikt.


AnnaVl (66)

Lid sinds: 18-09-2015 Kuringen

Wat spannend maar echt super leuk! Ik ben benieuwd of ik hier in leuk contact kan komen met een super gezellige man waar ik het onwijs mee naar mijn zin kan hebben. Ik ben een rustig type, hou van leuke dingen ondernemen, en ga het liefst op reis.


NIcolee (72)

Lid sinds: 06-06-2014 Gent

Gepensioneerde lerares, mama, oma, ex geliefde en echte vrouw wil wel weer eens een verzetje. Een keer opgegeild worden (zo noem je dat toch he?) door een mooie man van mijn eigen leeftijd. Ik verveel me best sinds ik met pensioen ben en merk dat mijn kutje nog niet klaar is met geneukt te worden, nou, eerlijker kun je het niet krijgen toch?


BlondeBi (52)

Lid sinds: 23-08-2016

Ik mag er toch nog best wel wezen. Ik ben volslank, en ik heb lekker véél van alles! En daar mag m j allemaal van genieten als je dat wilt.
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.