Zoeken

FromSarah (37)

Lid sinds: 24-11-2017

Haai mannen van het goede leven! Sarah hier! Vrijgezellig en vooral ook super gezellig! Na een lange relatie had ik het wel even gehad met de mannen maar ik ben terug in het veld haha. Toe aan actie en vooral wat spanning. Voor mij was zo af en toe even een flirt wel voldoende maar ik merk dat ik nu wel meer inhoud wil (tijdens de seks).


sanasharas (39)

Lid sinds: 24-11-2017

Fleurige en vrolijke dame en ik zit lekker strak in mijn vel. Zit veel in de sportschool want ik vind het belangrijk om een mooi en sexy lichaam te hebben ook nog op mijn leeftijd. Ik zie mannen stiekem altijd wel even kijken als ik daar in mijn mooie fitnesstopje sta ;)


Mariskazwoel (36)

Lid sinds: 24-11-2017

Een kusje hier een kusje daar. Een knuffel in de ochtend, middag en avond! Dat is wat ik wil en dat is waar ik van kan genieten. Niet altijd tussen de lakens plezier hebben maar ook dat stukje romantiek. Na dat stukje romantiek komt het plezier tussen de lakens wel en dat mag ingevuld worden door jou!


Smiltje (36)

Lid sinds: 24-11-2017

Een meisje meisje was ik vroeger al niet en eigenlijk is dat niet veranderd. Met poppen speelde ik niet, wel met auto's en lego. Die interesse in auto's ben ik blijven houden en in mijn vrije tijd sleutel ik aan auto's en kijk ik graag naar Formule 1. Vriendinnen heb ik niet echt want ik kan veel beter opschieten met mannen. Maar mannen en vrouwen kunnen toch ook gewoon vrienden zijn zonder dat daar gelijk een huwelijk uit moet voort komen? Begrijp me niet verkeerd, dat komt er misschien wel eens van maar wat dat betreft ben ik net een oud dieseltje: eerst voorgloeien en alles rustig aan doen, pas daarna mag het gaspedaal ingedrukt worden :)


Oranje1973 (44)

Lid sinds: 24-11-2017

Wat kan het leven raar lopen. 4 jaar geleden was ik nog getrouwd en hadden we de grootste plannen, en ineens was alles weg. Hij ging vreemd, en mijn liefde was in een klap over. Ik ben nu na 4 jaar toch weer opzoek naar een maatje, een man waar ik het mee kan vinden, iemand waar ik wat mee kan opbouwen.


Bertille (41)

Lid sinds: 24-11-2017 Beclers

Het ongeluk waarbij ik een gedeelte van mijn linkerbeen ben kwijtgeraakt is ondertussen echt al jaren terug en ik voel me weer precies zo als daarvoor. Nu ik sinds kort weer single ben verheug ik me erg op ondeugende avonden, misschien wel met jou?


Leukenina1974 (43)

Lid sinds: 24-11-2017 Basse

Ik heb een leuke baan, gezellige vrienden en leef best een gelukkig leven. Maar soms zou ik wel wat mannelijke aandacht willen die mij liefde geeft en wat intimiteit. Een relatie op basis van vriendschap lijkt me een perfect begin.


Miekell (40)

Lid sinds: 24-11-2017 Habay

Hallo leuke en ondeugende mannen, mijn naam is Mieke en ik ben hier op zoek naar een beetje spanning. Mijn leven is best wel saai op dit moment op seksgebied en daar wil ik verandering in brengen.


Renskke (35)

Lid sinds: 24-11-2017 Sommethonne

Ik ben een gezellige dame die op zoek is naar een leuk contact zou leuk zijn als er een goede vriendschap ontstaat of misschien wel meer. Ik sta er in ieder geval voor open. Ik ben lief, hou van gezelligheid en ben single.


PowderFlower (59)

Lid sinds: 24-11-2017

Ik heb een fijne baan als verzorgende in het ziekenhuis en doe daarnaast nog veel vrijwilligerswerk. Ik heb wel behoefte aan een fijne en gezellige man in mijn leven om samen mee op te trekken.
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.